top of page

Help het spookt hier…Werken met energie

Vandaag heb ik weer een energetische huisreiniging mogen uitvoeren.

Het was nogal een eindje rijden, maar dat gaf me mooi de gelegenheid om af te stemmen op de energie van de locatie.


Zonder voorafgaande informatie ben ik volledig open aan deze taak begonnen.

Het is fascinerend hoe het proces verloopt wanneer je jezelf openstelt voor de energieën om je heen.


Onderweg begon de energie al te stromen. Ik kreeg visioenen van een zuiver en liefdevol lichtwezen, maar tegelijkertijd voelde ik ook een diepe droefheid. Het overweldigde me zo erg dat ik tranen in mijn ogen kreeg.


Na deze ervaring heb ik mij nog meer afgestemd op wat er gecommuniceerd moest worden en heb ik een beeld gevormd van zowel het huis als de bewoners.


Bij aankomst verliep alles moeiteloos en reed ik direct naar het juiste adres. De ontvangst door de bewoners was hartelijk. Na een korte kennismaking heb ik enkele vragen gesteld en geluisterd naar wat ze wilden delen.


Bij energetisch werk is het essentieel om terughoudend te zijn en de informatie die je ontvangt niet voor de ander in te vullen, maar om aan te vullen wat zij zelf naar voren brengen.


De mannelijke bewoner lijkt vaak geïrriteerd en zit niet lekker in zijn vel. Hij ervaart ook regelmatig verschijningen waar hij van schrikt.

Ik ben dieper ingegaan op zijn ervaringen om te onderzoeken welke energieën hem onrustig maken.


Uiteindelijk is het een prachtig proces geweest waarbij de energie van de ruimte weer fris en gereinigd is. Frequenties zijn afgestemd en intenties zijn gezet. Daarnaast hebben we ook aan persoonlijke energiestukken van beide bewoners gewerkt.


Ik verwacht dat er positieve veranderingen zullen optreden in de energie, die zij de komende tijd zeker zullen gaan opmerken.


Indien de bewoners dat wensen, kunnen ze me informeren over de effecten van het energetische werk, waarover ik dan een vervolgblog zal schrijven.


Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend!


Mijn motto blijft: Leef licht, geef licht! 🙏

Comentarios


bottom of page