top of page

Tussen Hemel en Aarde: Een Bijzondere Energetische Huisreiniging


baby aanwezig als ziel, zielenreis naar aarde
moeder en dochter voelt connectie met haar broertje

Graag wil ik een buitengewone ervaring met jullie delen. Als energietherapeut werk ik met de subtiele krachten van energie, geest en licht. Mijn expertise omvat het transformeren van energie en het uitvoeren van energetische huisreinigingen. Deze keer neem ik jullie mee door een recente sessie, waarin ik een diepgaande huisreiniging uitvoerde die de brug vormde tussen het spirituele rijk en onze fysieke wereld.


Onlangs werd ik benaderd door een bezorgde moeder die hulp zocht voor haar 4-jarige kind. Het kind ervoer regelmatig onverklaarbare geluiden en aanwezigheden die door de ouders niet werden waargenomen. Deze ervaringen veroorzaakten angst bij het kind, vooral in specifieke delen van het huis, zoals de speelhoek en slaapkamer. Mijn reis begon al voordat ik daadwerkelijk op locatie was, terwijl ik in mijn auto zat en me volledig afstemde op de energie van de situatie.


Ter voorbereiding op de huisreiniging selecteerde ik zorgvuldig mijn hulpmiddelen: Een groene calciet viel me op als een speciale aanvulling. Deze intuïtieve keuzes bleken later belangrijk te zijn.


De reis naar de locatie was een tijd van intense afstemming op de energieën die ik zou gaan tegenkomen. De informatie en indrukken stroomden binnen en gaven me inzicht in de situatie. Bijzonder was dat ik nog geen duidelijk beeld had van het geslacht van het kind. Dit wekte mijn interesse omdat ik gewoonlijk meer details vooraf ontvang.


Tijdens de autorit bekroop me nog een belangrijk inzicht dat ik moest delen met de ouders. De ouders spelen een essentiële rol in de levensweg van een kind. In dit geval werd het me helder dat ik een belangrijke boodschap moest doorgeven:

Ik moest waarschuwen voor het belang van bewustzijn over wat er aan het gebeuren is in de wereld, met name met betrekking tot vaccinaties. De boodschap was gericht aan de ouders en luidde: "Lieve ouders, onderzoek grondig wat er aan vaccins wordt toegediend. Laat je niet zomaar meeslepen door het verhaal van 'gezondheid'."


Bij aankomst bij zie ik precies het huis dat in mijn afstemming ook verscheen – een vrijstaand huis met een kenmerkend dak.

Ik ontmoette moeder Inge, dochtertje Anna en oma Marie (namen fictief). Na de koffie stelde ik de brandende vraag. Hoe denken jullie over gebeurtenissen die met C en prikken gemoeid gingen. Inge was sceptisch op beleid en had haar dochtertje Anna alleen de bekende kinderprikjes laten geven. Geen c-geprik… Oma Marie wel, maar had daar erg veel spijt van.


Tijdens het gesprek werd me helder dat er nog een aanwezigheid was. Moeder Inge was hoogzwanger van een zoon. Kwartjes vielen en het werd mij duidelijk dat ik er was om een boodschap over te brengen namens deze ziel. Met ontzagwekkende helderheid en voelen, deelde ik de boodschap met Inge en haar familie:


"Vader en moeder van jullie ongeboren kind, onderzoek alsjeblieft de vaccinaties en wat ze kunnen inhouden voor jonge kinderen. Dit is waarom ik hier ben. Jullie ongeboren zoon heeft mij geleid om jullie te waarschuwen."


Met deze boodschap op zijn plaats, begon de daadwerkelijke huisreiniging. Ik begeleidde kleine Anna om haar angsten te overwinnen en haar eigen kracht te omarmen. Ik gaf haar een groene calciet steen als een symbool van ondersteuning en empowerment. Met mijn intentie, drum en smudge vervolgde ik met de energetische transformatie en reiniging van de woning en het terrein.


Deze hele sessie was weer een ware ontdekkingsreis en toonde me opnieuw hoe de ziel vooraf de koers kan bepalen, voordat deze in een aards lichaam wordt geboren.


Ik voel me diep dankbaar dat ik deze processen mag begeleiden en ondersteunen, en ik blijf verwonderd over de kracht van de spirituele wereld die ons met subtiele boodschappen en inzichten leidt. Als je zelf behoefte hebt aan een energetische huisreiniging, healing of spirituele begeleiding, sta ik voor je klaar. Samen kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen en je pad verlichten. Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn diensten. Moge het licht en de liefde altijd met je zijn op je reis.


Bijgaand nog een link naar meer informatie over wel of niet: https://stichtingvaccinvrij.nl/

Comments


bottom of page