top of page
huisreiniging woonkamer


 Energetische huisreiniging 

Energetisch reinigen bij je thuis: Transformeer de energie van je huis

 

Voel je je niet meer prettig in je eigen huis? Ervaar je onverklaarbare gebeurtenissen, slaap je slecht, of heb je last van onverklaarbare klachten? Dan kan je huis mogelijk energetisch verontreinigd zijn. Als ervaren energetisch therapeut en huisreiniger, bied ik de oplossing: een krachtige energetische huisreiniging en space clearing om de negatieve energieën in je huis te transformeren..

 

Wat is een energetische huisreiniging?

Een energetische huisreiniging is een diepgaande schoonmaak van uw woning, waarbij ongewenste en verouderde energieën worden verwijderd. Deze energieën kunnen zich manifesteren als negatieve emoties, entiteiten of verstoringen door technologische invloeden en aardstraling. Het herstellen van de energetische balans heeft een positieve invloed op uw welzijn, gezondheid en de harmonie in uw huiselijke omgeving.

Herken de signalen van een energetisch verontreinigd huis

  • Bij het betreden van je huis voel je direct een gespannen en onprettige sfeer.

  • Bepaalde ruimtes in je huis geven je plotseling sombere, verdrietige of vermoeide gevoelens.

  • Ondanks dat de verwarming aanstaat, ervaar je koude plekken in huis.

Als elektromagnetische wezens worden we beïnvloed door trillingen en frequenties. Echter, velen van ons zijn zich niet bewust van de subtiele energievelden in onze leefomgeving. Je huis kan een verzamelplaats worden van verschillende energieën, zoals emoties, aardstraling en elektrostress, die een negatieve impact hebben op je welzijn en leefomgeving.

Werkwijze voor een effectieve huisreiniging

Mijn persoonlijke werkwijze begint met een vertrouwelijk gesprek waarin je jouw ervaringen en klachten kunt delen. Vervolgens ga ik aan de slag met de energetische huisreiniging, waarbij ik verschillende technieken en hulpmiddelen gebruik om de negatieve energieën te transformeren.

 

Tijdens de huisreiniging maak ik gebruik van verschillende instrumenten, zoals een drum, smudge bundels en lichttaal. Deze krachtige tools helpen bij het reinigen en zuiveren van de energetische lagen in je huis.

 

Tijdens de reiniging kan het ook nodig zijn om aanvullende healing aan de bewoners te geven, waarbij ik blokkades losmaak en de energiestromen in het lichaam herstel. Ik stem af op jouw behoeften en pas de juiste healingtechnieken toe die jou ondersteunen bij het herstellen van je welzijn.

Na de energetische huisreiniging en eventuele aanvullende healing sluiten we af met een kort gesprek. Ik deel graag mijn bevindingen met je en geef je inzichten en advies om de positieve energie in je huis te behouden. Ook moedig ik je aan om zelf intenties neer te zetten en bewuste energieën in je huis te creëren, zodat je een blijvend harmonieuze en veilige omgeving kunt ervaren.

Als je te maken hebt met ongewenste energieën in je huis, wacht dan niet langer en neem contact met mij op. Als ervaren energetisch therapeut en huisreiniger help ik je graag om de energie in je huis te transformeren en een harmonieuze, veilige en positieve omgeving te creëren.

 

Transformeer de energie van je huis en herontdek het plezier van thuiskomen.

 

Prijs

Kosten
Trancehealing consult
- UITGEBREID consult: (± 2 uur) 150,-
- HERHAAL c
onsult: (± 1 uur): 75,-

- Consult voor KIND (0-18 jaar): VRIJE DONATIE

Ruimte energetisch reinigen 
Huis 75,- per uur (excl. reiskosten) 
Bedrijfsruimtes 100,- per uur (reiskosten 50,- per uur) 

Trancehealing wordt niet vergoed door de verzekering.
Mocht je een afspraak willen maken voor j
e kind, dan reken ik een vrije donatie. Normaal hanteer ik een uurtarief van 75,- per uur.
 

huisreiniging  praktijk  healing  gezond 
 therapeut   trancehealing 
 gezondheid 

 consult  alternatief behandeling 
spirits   energetisch   assen  drenthe 

bottom of page