top of page

Diepgaande Energetische Huisreiniging: Een Intense Transformatie

Bijgewerkt op: 1 jul. 2023

Vandaag werd ik uitgenodigd om een thuislocatie in Assen te betreden en het huis te ontdoen van ongewenste energieën...


Mijn cliënt had al geruime tijd te maken met onverklaarbare situaties die buiten de grenzen van het aardse leven vielen. Het nam zulke intense vormen aan dat ze soms zelfs haar eigen huis ontvluchtte, op zoek naar een veilig heenkomen...


Vandaag was de dag voor een energetische huisreiniging: Een intense transformatie om de energetische atmosfeer te reinigen, om de energie terug te sturen naar de bron waar het vandaan kwam. In een specifieke ruimte voelde de energie bijzonder hardnekkig aan. Met de hulp van spirits uit de zuiverste en hoogste bron werden ze teruggeleid naar hun oorsprong...


Contracten en verbintenissen werden verbroken, koorden van eerdere ervaringen werden doorgesneden... De bewoners, huisdieren en zelfs het koetje (een dierbaar object met emotionele waarde) werden allemaal meegenomen in dit energetische helingsproces...


Na 2,5 uur voelde alles al zo ongelooflijk anders. Na een kort maar transformerend helingsproces voor de bewoner, kon ik het huis met een gerust hart verlaten...


Met diepe dankbaarheid vervuld dat ik deze taak mocht volbrengen, wil ik mijn dank uitspreken aan Sheba en de spirits...

Ook ben ik ontzettend dankbaar voor de krachtige helende werking van mijn orgonite en edelstenen... 🙏


Wil je meer informatie of ook een afspraak maken? Neem dan een kijkje op mijn website...



Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page