top of page

Thuiskomen in Positieve Energie: Een Diepgaande Energetische Huisreiniging


Thuiskomen in Positieve Energie: Een Diepgaande Energetische Huisreiniging

Vandaag had ik opnieuw de eer om een energetische huisreiniging uit te voeren. Hoe fijn is het als je kunt thuiskomen in positieve energie: Een diepgaande energetische huisreiniging was volgens marleen nodig. Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door huiseigenaar Tom en zijn vriendin Marleen die mijn hulp had ingeroepen, omdat ze zich niet prettig voelde in het huis van haar vriend.


Hoewel Marleen geen eerdere ervaring had op dit gebied, was ze toch enigszins gespannen over wat ze kon verwachten. Haar vriend Tom was vrij nuchter, maar hij wilde ook graag dat Marleen zich comfortabel voelde in zijn woning. Tom woonde al lange tijd in dit huis dat hij van zijn ouders had overgenomen, die inmiddels naar het buitenland waren verhuisd. Hij had eerder samengewoond in dit huis, maar de relatie met zijn vorige vriendin was een jaar geleden verbroken.


Marleen voelde een zware energie in het huis en merkte dat ze onrustiger was in dit huis, vaak 's nachts wakker werd en het gevoel had dat er een aanwezigheid, een energie of entiteit, in het huis was.


Na een intakegesprek gingen Tom, Marleen en ik samen door het huis. Het viel me op dat de energie in de slaapkamer en de schuur achter het huis erg zwaar aanvoelde. Mijn intuïtie werd sterk naar die plekken getrokken.

Na mijn inspectie liet ik Tom en Marleen plaatsnemen in de woonkamer en spraken we af dat ik eerst de energie boven en buiten het huis zou aanpakken. Daarna zou ik doorgaan met de keuken en de woonkamer. Ik voelde dat het ook nodig was om Tom en Marleen een korte healing te geven, zodat ze goed afgestemd zouden zijn op de gezuiverde energie.


Met behulp van smudge, mijn drum, intenties en lichttaal bracht ik alle ongewenste energie terug naar de oorsprong. Ik gebruikte affirmaties en intenties in het energieveld, die ik versterkte met lichttaal. Op dat moment fungeerde ik als een kanaal voor een hogere energie en sprak ik klanken uit op een onderbewust niveau. Dit kan wat vreemd lijken voor anderen, maar het werkt zeer krachtig, omdat het alle sabotage vanuit het brein uitschakelt. Op die manier kunnen de lichte energieën worden uitgenodigd en kan de zwaardere, dichte energie worden opgelost.


Nadat alle ruimtes gereinigd waren, gaven Tom en Marleen toestemming voor een korte healing. Ik merk vaak dat mensen die nog niet veel innerlijk werk hebben verricht met hun energie, vaak verbonden zijn met een bron die niet de zuiverste oorsprong van hun wezen is. Deze 'nep'bron bevindt zich binnen de matrix. Indien nodig probeer ik de verbinding met hun meest zuivere oorsprong te herstellen. Ik gaf de spirits van het healingteam en het hogere bewustzijn de intentie om blokkades in de energiestroom op te lossen en contracten of geloftes te ontbinden.


Het was uiteindelijk een prachtig proce., Mijn verwachting is dat het zeer effectief en krachtig is. Tom en Marleen weer in een thuis te laten komen die prettig en licht aanvoelt. De healing gaat hen meer richting in hun leven geven. Ze hebben nu meer helderheid en staan dichter bij hun natuur en intuïtie, en zijn bevrijd van energieën die niet in lijn zijn met onvoorwaardelijke liefde.


Dat was in vogelvlucht de huisreiniging die ik vandaag mocht uitvoeren.

Oh ja, en aan het einde vertelde Tom me dat er volgens geruchten een vroegere bewoner zichzelf in de bewuste schuur heeft verhangen. Dat verklaarde veel, en ik kreeg meteen kippenvel, wat voor mij altijd een bevestiging is dat dit klopt.


Ik kon met een gerust hart vertrekken. Tom en Marleen kunnen weer in een stroom van licht en levensenergie leven en zullen waarschijnlijk beter en rustiger slapen.


Ik ben dankbaar dat ik dit mocht doen! Als jouw huis ook een huisreiniging nodig heeft of als je jezelf niet lekker in je vel voelt, maak dan eenvoudig een afspraak door een e-mail te sturen. Ik help je graag!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page