top of page

Luister met je hart

Gevoelens worden dingen, worden gemanifesteerd. Luister met je hart, je bent een magneet die prachtige mensen die in balans zijn aan kan trekken in je leven. Je bent een magneet voor de hoge trilling die binnen komt. Je de schepping in de wereld, je bent de schepper in jouw wereld, jij bent degene die manifesteert.


Als je ergens aan denkt trek je het aan. Het gaat op dit moment heel snel, heel erg snel. Pas ermee op! Het gevoel in je hart wordt in dit moment manifest. Alles verandert! Alles dat onder de aandacht van de mensheid wordt gebracht. De chaos is compleet op dit moment. Maar het wordt beter! De Lichtwerkers komen elke dag om 11.11 bijeen om het licht te brengen in het veld. Liefde is sterker!


Al deze gevoelens komen uit je aangeboren DNA. De mensheid zit in een spiraal van verandering. Jullie zullen de wereld veranderen want dit plan is in je DNA verankerd. Haal diep adem. Wat zou je willen zien? Spreek het uit – en Boem – het is gebeurd. Er lijken zoveel veranderingen plaats te vinden, totale chaos, maar uit de chaos ontstaat altijd, altijd, goddelijke orde.


Wij danken de integere Lichtwerkers die de dingen aan het licht gebracht hebben. Zij vibreren op de frequentie van de Liefde. Wij zijn daar dankbaar voor. Wij houden van jullie en zien jullie onzekerheid. Jullie weten niet wat er komt en toch weten jullie wat jullie moeten doen en zijn. Ja, wij zien je hart en ja gedachten. Wij brengen je terug naar je hart. Alles is mogelijk, denk eraan. Manifesteer de gedachte en het gevoel dat alles mogelijk is. Het licht en de liefde zijn sterker.


BRON: ADORINDA


Vertaling door Pyts Boschma12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page