top of page

2-22-2022 | Karma zuivert zich uit…

Bijgewerkt op: 1 jul. 2023


Karma zuivert zich uit

Bron: Alex Myles In deze periode - 2-22-2022 - zullen we waarschijnlijk een groot aantal emoties ervaren als we op deze uiterst zeldzame en krachtige energiegolf rijden. We staan ​​op het punt een immense transformatie door te maken, waar we meer zullen leren over liefde, verbinding, mededogen, vergeving en communicatie dan ooit tevoren.


Verwacht dat het hart tijdens deze intense fase wordt getriggerd, wanneer we uit onze comfortzones worden gedwongen en we een levenslange stilstaande energieën, schadelijke overtuigingen en achterhaald aangeleerd gedrag loslaten.


We staan ​​op het punt de schaduwkant van liefde en intimiteit onder ogen te zien en we zullen met absolute helderheid zien hoe we onbewust belangrijke zielenbanden van alle soorten kunnen saboteren vanwege de angst dat we niet genoeg zijn. Karma zuivert zich uit.


Ons ego staat op het punt te worden verbrijzeld als we ons realiseren dat we zoveel ervaringen hebben gemist vanwege onjuiste overtuigingen over onszelf die ons vast hebben gehouden in het herhalen van dezelfde karmische patronen en pijnlijke lessen. Velen van ons hebben zo lang geprobeerd goed genoeg te zijn voor de mensen om ons heen, dat we uiteindelijk onze aangeboren aard hebben gecompromitteerd en onderdrukt en in veel opzichten zijn we vergeten hoe we ons meest ware, meest authentieke zelf kunnen zijn.


Tegen het einde van deze periode zullen we ons zeker meer medelevend, empathischer, gevoeliger en onvoorwaardelijk liefdevol voelen, niet alleen tegenover anderen, maar ook tegenover onszelf.


Deze 222222-energie gaat helemaal over het herontdekken van het goddelijke in onszelf en om ons af te stemmen op deze verhoogde kosmische frequentie die we nodig hebben om ons opnieuw te verbinden met onze essentie en te ontdekken waar we echt naar verlangen en waarom we niet ontvangen wat we het meest willen en nodig hebben.


We krijgen een unieke kans om deze energie te kanaliseren, zodat we oude emotionele wonden erkennen en helen, van binnen vergeving vinden, een plaats van vrede met het verleden bereiken en in staat zijn om naar een nieuw, harmonieus en levendig hoofdstuk te gaan.


Het is geen toeval dat Venus Retrograde slechts een paar dagen geleden eindigde, aangezien de lessen en leiding die we tijdens die periode hebben ontvangen ons perfect hebben voorbereid om de energieën die dit heilige portaal met zich meebrengt te absorberen en te kanaliseren. Doorbraken vinden in hoge snelheid plaats en we komen in volledige emotionele, mentale, fysieke en spirituele afstemming.


Plotseling het getal 2 zien herhalen, betekent dat deze energie zal worden vergroot, dus als het verschijnt, verwacht dan extreem positief nieuws, veel geluk, overvloed en welvaart te ontvangen.

Het betekent ook dat onze zielsverbindingen worden versterkt en dat de energie uit het verleden is vrijgemaakt om plaats te maken voor diepere, evenwichtigere en meer betekenisvolle relaties.


We zullen in ons leven niet nog een reeks van nummer 2-reeksen zoals deze zien, dus het is van vitaal belang om het meeste uit dit krachtige portaal te halen om verandering te manifesteren door deze inkomende zegeningen en transformationele nieuwe kansen te accepteren.


Elke keer dat we het getal 2 zien vermenigvuldigen, stuurt het Universum een ​​belangrijke synchrone boodschap zodat we even vertragen en goed letten op de gedachten, gevoelens en overtuigingen die we op dat moment hebben.


Heb vertrouwen in de wetenschap dat er een goddelijke reden is om deze volgorde op te merken en, zelfs als het op dat moment niet zo lijkt, werkt het universum achter de schermen voor ons hoogste goed - karma wordt opgeruimd, problemen worden opgelost en onze reis verloopt precies zoals deze bedoeld is.


Brona: Alex Myles

Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life

コメント


bottom of page