top of page
organite-_HOV9665.jpg


 Orgonites  

Verbeter de levensenergie met Orgonite objecten

 

​We worden 24 uur per dag gebombardeerd met indringende en ongewenste straling van diverse bronnen. Hier zou toch  een oplossing voor moeten zijn. Zo kwamen we terecht in de wereld van Wilhelm Reich. Hij is de grote ontdekker van ‘Orgonite’, dat is afgeleid van het woord Orgon. 

 

Orgon is een ander woord voor LEVENSENERGIE. En Orgonite heeft alles te maken met de VERBETERING VAN DE LEVENSENERGIE. Als de levensenergie wordt verbeterd breidt dit zich ook uit naar de woon en leefomgeving. 

 

De trilling van de verbeterde energie is hoger dan die van de door straling belaste energie. De hogere trilling stimuleert de lagere trilling om je heen, om in een hogere trilling mee te resoneren. Zo ontstaat er een harmonieuze energie balans tussen mens en omgeving.

 

Wilhelm Reich

Orgon energie is een ontdekking van Wilhelm Reich (1897 - 1957), 

een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, seksuoloog, psychoanalyticus, bioloog en natuurkundige. Na enkele jaren van microbiologisch onderzoek maakte hij bekend dat hij een kosmische energie had ontdekt die hij “orgon” noemde. 

 

Hij bouwde orgon (-energie)- accumulators, orgon generator; een geïsoleerde kooi van Faraday, ook wel Reich-kooi van Faraday, waar patiënten in konden zitten voor het verbeteren van hun gezondheid, en met ‘bijzondere resultaten’. Ook bouwde hij ‘Cloud Busters’, waarmee hij het weer beïnvloedde.

 

Zijn experimenten stuitten op steeds meer weerstand van de Amerikaanse overheid. Uiteindelijk werd hij gevangen gezet na een schijnproces, werden al zijn apparaten vernietigd en zijn bibliotheek verbrand. Deze ‘boekverbranding’ is één van de meest opvallende daden van censuur van na WO II in Amerika. Reich stierf in de gevangenis. Gelukkig heeft de esoterische technologie van Wilhelm Reich de onderdrukking en censuur overleefd en kunnen wij tegenwoordig de vruchten van orgonite plukken. 

 

Deze manier om orgon energie te produceren is in 2000 uitgevonden door Don en Carol Croft. Er wordt ook weer veel onderzoek gedaan naar orgon energieën en orgonite, onder meer door The Institute for Orgonomic Science (www.orgonomicscience.org). Op de site van dit instituut is een schat aan achtergrondmateriaal te vinden over orgonite, de werking ervan en de toepassingen.

Werking en effecten

 

Met de Orgonites kunnen we nu zelf ervaren wat de effecten zijn van deze energie. De belangrijkste effecten op een rij:

 

  • Geeft algemene ontspanning, balans en rust

  • Bevordert de slaap en optimaliseert de leefomgeving

  • Beschermt tegen schadelijke straling (stralingsblokker) zoals, 5G, elektrosmog, elektromagnetische straling

  • Helpt bij opschonen van je energieveld (aura)

  • Bevordert fysieke en spirituele gezondheid (ook bij dieren)

  • Positief effect op de plantengroei

  • Zuivert de atmosfeer en harmoniseert de energie

 

 

De alchemie en het Piëzo-elektrisch effect

Orgonites maken gebruik van het zogenaamde Piëzo-elektrisch effect. Dit is het verschijnsel dat de kristallen onder invloed van druk door krimping van de giethars, een elektrische spanning produceren. 

 

Naast het ‘standaard’ Piëzo-elektrisch effect, genereert ieder kristal zijn eigen energie. Ieder organite object heeft zijn eigen werking, afhankelijk van de samenstelling van gebruikte kristallen en de vortex uit koperdraad voor de geleiding, zuivering en richting. Zo trekt de de Orgonite vuile/negatieve energie aan en zet deze om in een schone/ positieve energie, ter bevordering van een gezonde woonomgeving.

Materialen

De basismaterialen van de orgonite objecten zijn:

•    Giethars

•    Bergkristal

•    Metaalmengsel

•    Koper

•    Geheim ingrediënt

•    Shungiet

•    Edelstenen & mineralen zoals:

rozenkwarts, amethist, citrien,  calciet, tijgeroog, sodaliet, jade, labrodoriet, carneool, seleniet, toermalijn o.a.

 


AFGESTEMDE ORGONITES

Wil je graag een Orgonite die energetisch speciaal op jou afgestemd is? Ik kan voor jou een Orgonite maken die voldoet aan jouw persoonlijke behoefte. Mail je aanvraag wat je wensen zijn. Op basis hiervan kan ik je een prijsindicatie geven.

medium  praktijk  healing  gezond 
 therapeut   trancehealing 
 gezondheid 

 consult  alternatief behandeling 

spiritueel   paramedisch   assen  drenthe 

bottom of page