top of page

Oorlogen anno 2022


Door : © Viola2022

Wie denkt dat oorlogen anno 2022 nog met bommen en granaten gevoerd worden heeft een serieus naïviteitsprobleem. De oorlog die momenteel gevoerd wordt is de oorlog om jouw bewustzijn. Het gaat niet om ‘landjepik’ maar om ‘zieltjepik’.

De buitenwereld spiegelt de schaduw die gemanifesteerd wordt van hen die de schaduw in zichzelf ontkennen. Een oorlog reeds verloren of een vrede reeds gewonnen?

Deze tijd is lang voorspeld. Nog steeds leven mensen in ontkenning van de destructieve krachten die de gebeurtenissen op deze planeet aansturen. Hoe dichtbij komt de vijand? Wij zijn zelf onze grootste vijand. Dichterbij kan niet. Wij zijn zelf degene die de beperkingen van het ego koesteren en de aanval openen op Goddelijk Licht. Wij zijn zelf degenen die slachtofferschap en afhankelijkheid hebben gecultiveerd en nu de rekening gepresenteerd krijgen, letterlijk. Alle stoere mannen, zonder ballen en met hun maskers, mogen straks aanschuiven voor de ‘dienstplicht’ in de Oekraïne omdat men ‘gelooft’ in wat ons wordt wijs gemaakt. Wat is werkelijke wijsheid? Waar is het Divine Masculine dat goddelijke gerechtigheid belichaamt? Waar is het Divine Feminine dat onze harten opent? In iedere huiskamer staat een poppenkast te blaten om chronisch 3D angstruis te verspreiden. In ieder hart spreekt de stem van onze ziel. Toch luisteren we bij voorkeur naar de poppenkast om daar onze realiteit door te laten bepalen. De bommen en granaten worden in jouw bewustzijn afgevuurd op jouw ziel, door … jou.

Wij kunnen iedere dag kiezen op welk bewustzijnsniveau wij willen functioneren. Wij kunnen iedere dag onze eigen schaduw onder ogen zien en transformeren. Wij kunnen iedere dag kiezen om onze wonden te helen en op te staan om ons Licht uit te stralen.

Als de buitenwereld oorlog spiegelt, laat dan vrede in je hart heersen.


© Viola2022


Art: Peace of Heart bij Aleide.

https://youtu.be/cBnt1_GEhZc A God’s-Eye View of Current Events - Shunyamurti Teaching

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page